T +32 (0)475 25 76 46 - info@renovayacht.be

Interieur wrappen van uw yacht of boot.

Interieur wrappen: als het op de goede manier gebeurt, wordt uw yacht of boot (opnieuw) het summum van comfort en design.
Daarom heeft Renovayacht - als één van de enige bedrijven in België - van wrapping zijn specialiteit gemaakt.
Wilt u een all-in interieurwrap met designfolies 3M Di-noc? Vloerbekleding? Wij geven uw yacht het kwalitatief hoogstaande, moderne, tot in de kleinste details afgewerkte interieur dat het verdient.


INTERIEUR WRAPPING VAN UW YACHT MET 3M Di-noc DESIGNFOLIES

HET INTERIEUR VAN UW YACHT OF BOOT WEER ZO GOED ALS NIEUW MAKEN ZONDER DAT ER SPRAKE IS VAN STOF, VERFSPATTEN OF ANDERE RENOVATIEONGEMAKKEN?
Het kan. Renovayacht gebruikt hiervoor architecturale folies van de hoogste kwaliteit, die bovendien in verschillende uitvoeringen - hout, leder, inox… - en kleuren beschikbaar zijn. Kortom, dankzij interieur wrapping met onze hoogstaande, slijt- en kleurvaste 3M Di-noc designfolies wordt uw interieur weer tijdloos nieuw, en dat zonder dat kasten en andere meubels vervangen moeten worden. 

Download hier onze catalogus

VLOERBEKLEDING & DECORATIE

RENOVAYACHT MAAKT OOK GRAAG WERK VAN DE VLOERBEKLEDING EN DECORATIE IN OF AAN UW YACHTINTERIEUR.  Zo kunnen wij perfect luxueus vast tapijt plaatsen in de gewenste kleur, met ondertapijt voor een extra zacht gevoel tijdens het rondwandelen. Handgrepen en drukknopjes aan de kasten? Hier en daar een likje verf ter afwerking? Het kan allemaal. Maar het is niet evident, aangezien boten doorgaans veel hoekjes, kantjes en gebogen vormen hebben. Daarom heeft Renovayacht zich hier met de grootste toewijding in gespecialiseerd, zodat u 100 procent zeker bent van het beste resultaat.

ANTIFOULING

WIJ PAKKEN NIET ALLEEN HET INTERIEUR VAN UW BOOT AAN, MAAR OOK DE BUITENKANT.
Renovayacht is namelijk eveneens gespecialiseerd in polijsten en waxen. Dankzij onze behandeling oogt de romp van uw boot weer als nieuw, wat bovendien de vaarkwaliteit gevoelig zal verbeteren. Boten tot 3,5 ton behandelen wij, als u dat wenst en indien ze vertrailerbaar zijn, in eigen atelier.

Grotere boten komen we op locatie aanpakken. Uw garantie?
Na onze antifouling- en/of polijsten heeft uw boot zijn jeugdige, sportieve uitzicht weer helemaal terug!